13 Μαρ 2013

ΕΠΤΑΣΦΑΙΡΟΣ ΚΑΙ... ΕΠΤΑΣΤΕΡΟΣ Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ


ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ: Δημήτρης Ναούμ


Για έβδομη φορά στην ιστορία του ο Παναργειακός Άργους Ορεστικού αναδείχτηκε Κυπελλούχος Καστοριάς, καθώς διέλυσε με 7-0 την ΑΕ Γραμμοχωρίων.
Στο ΟΑΚΑ Καστοριάς βρέθηκαν πάνω από 700 θεατές για να παρακολουθήσουν τον 35ο τελικό της Ένωσης, με τον Παναργειακό να είναι απλά ασταμάτητος.
Στο 5’ ο Βελλίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0, ενώ στο 13’ ο Τσαμτσάκης, μετά από σέντρα του Γκαγκάνα, από κοντά έγραψε το 2-0. Στο 29’ ο Βελλίδης σημείωσε το 3-0, ενώ στο 57’ ο Καλύβας με πλασέ πέτυχε το 4-0. Στο 74’ ο Καλύβας και πάλι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0, ενώ στο 76’ ο Τσαμτσάκης με πλασέ έγραψε το 6-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Γανώλης με πλασέ στο 87’. Στο 70’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ν. Νικολαΐδης της ΑΕ Γραμμοχωρίων.
Την απονομή στον Παναργειακό έκαναν ο αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Σαββόπουλος μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καστοριάς, Κωνσταντίνο Γκίτσιο.
Διαιτητές: Ντούκας, Πολυχρόνιου, Παπαγιάννη
Παναργειακός Άργους Ορεστικού (Βαγγέλης Σιώμος): Σαραφιανός, Τσιγαρίδας, Μουρατιδης (75’ Βλαχόπουλος), Ιωάννου, Ιωαννίδης Δ., Βακόπουλος, Βελλίδης (79’ Χαραλαμπίδης), Ιωαννίδης Γ., Τσαμτσάκης, Καλύβας (77’ Γανώλης), Γκαγκάνας
ΑΕ Γραμμοχωρίων (Χαράλαμπος Θεοχάρης): Χισολάρι, Παπαδάμου Χ., Ζημπίδης (58’ Κωστάρας), Πουλιόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Νικολαιδης Ν., Μήλιος Γ., Νικολαΐδης Γ., Μήλιος Σ. (58’ Μπατσούκας), Παπαδάμου Η., Αχμετλί (69’ Παπαρίζος)

ΠΗΓΗ: onsports.gr