31 Οκτ 2014

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ κ.ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ

Την Κυριακή 02/11 και ώρα 3:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Άργους Ορεστικού ο φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων της Καστοριάς και του Α.Σ. Παναργειακού στη μνήμη του δασκάλου κ.Κυριάκου Πολυχρονίου. Ο αγώνας έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδά του θα δοθούν  στα ειδικά σχολεία του Άργους Ορεστικού και της Καστοριάς. Ήδη στα σχολεία του Άργους έχουν μοιραστεί εισιτήρια αξίας 1 ευρώ για τους μαθητές ενώ στην είσοδο θα διατίθενται εισιτήρια αξίας 5 ευρώ. Παράλληλα διάθεση εισιτηρίων γίνεται και από τα μέλη της διοίκησης. Θα αποδοθεί τιμητική πλακέτα σε μέλη της οικογενείας του ανθρώπου και δασκάλου Κυριάκου, για την προσφορά του στην ομάδα, της οποίας υπήρξε θερμός υποστηρικτής, τόσο σαν πρόεδρος όσο και σαν οπαδός.

   Τα μέλη της διοίκησης μετά απο επίσκεψή τους στο ΕΕΕΕΚ (Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκαπίδευσης και Κατάρτισης) του Άργους Ορεστικού και μέσα από συζήτηση με τον διευθυντή του σχολείου, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο σε βασικότατες λειτουργίες του, και αποφάσισε να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο τον αγώνα που δίνουν οι μαθητές του, για να επιδείξουν τις αξιοθαύμαστες ικανότητες και τα ιδιαίτερα χαρίσματα τους. 
   Στο γήπεδο θα παρεβρεθούν όλοι οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ και πραγματικά αξίζουν το θερμό χειροκρότημα όλων των παρεβρισκομένων.

  
                                                       ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

 Στο χώρο του γηπέδου θα λειτουργεί κυλικείο κάτω από την κερκίδα των υποστηρικτών αυτής της εκδήλωσης.