15 Νοε 2014

ΝΕΣΤΟΡΙΟ - Α.Σ. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 0 - 6 (photos)

   Στον αγώνα που διεξήχθει σήμερα Σάββατο 15/11 στο γήπεδο του Νεστορίου, ο Α.Σ.Παναργειακός συνέτριψε την ομάδα του Νεστορίου, με σκορ 0 - 6 . Ο Παναργειακός παρατάχθηκε αρχικά με τους Αζέμη, Παπαηλία, Βακόπουλο, Μουρατίδη, Ιωαννίδη, Γκλένυ, Βασιλειάδη, Γκαγκάνα, Ιωάννου, Αναγνωστόπουλο και Τσαμτσάκη. Ως αλλαγές στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ευαγγέλου, Κωνσταντινίδης και Μήλιος στις θέσεις των Βασιλειάδη Λ, Ιωαννίδη και Μουρατίδη αντίστοιχα.
  Το σκορ άνοιξε μόλις στο 20' δευτερόλεπτο του αγώνα, ο
Τσαμτσάκης με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Γκλένυ. Ο Τσαμτσάκης σκόραρε άλλες δύο φορές στο 6' και στο 18' κάνοντας το 0-3 . Τη σκυτάλη στα γκολ πήρε ο Αναγνωστόπουλος που στο 35' έκανε το 0-4 . Στο 51' ο Αναγνωστόπουλος έκανε το  0-5 και το χορό των γκολ, έκλεισε ο Τσαμτσάκης στο 80' γράφοντας το τελικό 0-6. Στη μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων, ο Αζέμης πραγματοποίησε εξαιρετική απόκρουση σε σουτ των γηπεδούχων, μέσα από την περιοχή.

 Πλέον ο Κάστωρας είναι πρώτος στη βαθμολογία με 24 βαθμούς, και ακολουθούν οι Α.Σ.Παναργειακός και Καλλιθέα με 20. Την επόμενη αγωνιστική 10η, ο Παναργειακός υποδέχεται το Νταηλάκι σε έδρα που θα οριστεί εντός της εβδομάδος. Στα άλλα ματς της 10ης αγωνιστικής, η Καλλιθέα αγωνίζεται στους Αμπελόκηπους και ο Κάστωρας στα Γραμμοχώρια.