21 Μαΐ 2015

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ, Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

  


Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο ΑΣ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ με τον Βατόλλακο Γρεβενών. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ  ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά , αφήνοντας πίσω δύο πολύτιμους βαθμούς. Ο Παναργειακός παρατάχθηκε με τους Αζέμη, Αναγνωστόπουλο, Σαλονικίδη, Μάτσια, Μουρατίδη, Ιωάννου, Ιωαννίδη, Καλύβα, Βασιλειάδη Λ. , Βακόπουλο και Τσαμτσάκη. Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Χρήστου και Γκλένυ. Το γκολ για τον Παναργειακό πέτυχε ο Βασιλειάδης Λ.  ( 85ο λεπτό ) σκοράροντας για δεύτερη φορά στους αγώνες μπαράζ. Ο Βατόλακκος κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα.
  Στη βαθμολογία των μπαράζ μετά και την 4η αγωνιστική προηγείται ο Εορδαικός με 8 βαθμούς, ακολουθεί ο Παναργειακός με 6 , ενώ Φλώρινα και Βατόλακκος έχουν από 3. Την τελευταία αγωνιστική ο Παναργειακός υποδέχεται τη Φλώρινα και ο Εορδαικός φιλοξενεί τον Βατόλακκο.


ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/05 ΣΤΙΣ 4:00 M.M. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ


ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΝ ΕΟΡΔΑΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ  ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ  ΜΠΑΡΑΖ  ΑΝΟΔΟΥ  ΣΤΗΝ  Γ ΕΘΝΙΚΗ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ  5:00 Μ.Μ.