3 Ιουν 2015

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

   
Ο Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ έκανε το καθήκον του την Κυριακή και νίκησε τη Φλώρινα στο γήπεδο του με σκορ 2 - 0, κλείνοντας αήττητος τους αγώνες playoff. Η νίκη του Εορδαικού κόντρα στον Βατόλλακο έδωσε στην ομάδα της Πτολεμαίδας το εισητήριο για την άνοδο στην Γ εθνική.
    Ο Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ αγωνίστηκε με τους Αζέμη, Αναγνωστόπουλο, Σαλονικίδη, Ιωαννίδη, Μάτσια, Βασιλειάδη, Ιωάννου, Καλύβα, Χρήστου, Βακόπουλο και Τσαμτσάκη. Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Μουρατίδης, Μήλιος και Παπαηλίας. Τα γκολ για την ομάδα του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ πέτυχαν οι Βακόπουλος και Βασιλειάδης στο δεύτερο ημίχρονο.

   Πριν τον αγώνα έγινε η απονομή του πρωταθλήματος στους φετινούς πρωταθλητές του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ. Ο ζήλος των παιδιών και του προπονητή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήταν διαρκής και επίμονος και στο τέλος της χρονιάς κατάφεραν να ανυψώσουν τον ίδιο τους τον εαυτό, κρατώντας ψηλά το όνομα του ιστορικού Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ. Η λιγοστή παρουσία του κόσμου στον τελευταίο αγώνα, ήταν το μελανό σημείο της χρονιάς και σίγουρα απογοήτευσε όσους προσπάθησαν όλη τη χρονιά για να έχουμε περηφάνια ως τοπική ομάδα ποδοσφαίρου.

 Η παρούσα διοίκηση του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ εύχεται καλή αγωνιστική ξεκούραση και καλό καλοκαίρι στους παίχτες, στον προπονητή και σε όλο τον κόσμο που συνέβαλλε με τον δικό του τρόπο, ώστε να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 5/5/2015 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΛΟΛΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 07/06/2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00  Π.Μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου