5 Ιουν 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ SITE ΚΑΙ FACEBOOK ΤΟΥ Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ

   Μετά το πέρας μιας πολύ πετυχημένης χρονιάς, πρωτίστως για τους παίχτες, τον προπονητή αλλά και τη διοίκηση, την προσεχή Κυριακή  07/06 πραγματοποιείται η Γενική συνέλευση του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ όπου αναμένονται εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο.
   Η χρονιά κλείνει, όπως για όλους, και για μένα . Η πρωτοποριακή ιδέα (για τα δεδομένα μιας τοπικής ομάδας) της δημιουργίας site και facebook, ανήκει στο Δάνου Αθανάσιο, και ξεκίνησε τη χρονιά που η ομάδα αγωνιζόταν στη Δ' εθνική. Ως συνεχιστής της δημιουργίας και προβολής αναρτήσεων στο site, που αφορούσαν κυρίως αγωνιστικά νέα της ομάδας και όχι μόνο, μεταφέρω με βάση στατιστικά δεδομένα, τη μεγάλη επισκεψιμότητα του κοινού στο site, που για μένα υποδηλώνει την εγκυρότητα και το ενδιαφέρον του περιεχομένου των αναρτήσεων.
   ΦΥΣΙΚΑ το ενδιαφέρον για τα νέα της ομάδας το δημιούργησαν και το διατήρησαν αμείωτο οι παίχτες με την εκπληκτική φετινή τους απόδοση, αλλά και ο προπονητής και τους ευχαριστώ προσωπικά γι΄αυτό, αλλά και για τη δυνατότητα που μου έδωσαν να γνωριστούμε και να εκτιμήσουμε ο ένας τον άλλον. Οι ώρες που ασχολήθηκα με το site, μου φαίνονται τώρα πλέον λίγες, αν και κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων ήταν πολύ περισσότερες. 
   Ευχαριστώ πολύ και τα μέλη της διοίκησης, που κράτησαν το ενδιαφέρον του κόσμου γύρω απ'την ιστορική ομάδα του Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ.

 με εκτίμηση
 Βασιλάκης Χρήστος''πως να κρατάς το κεφάλι ψηλά,
πως να τιμάς τον τόπο σου
και πως να κάνεις τους φίλους σου περήφανους για σένα....''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου