28 Μαρ 2016

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΜΕ ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΤΟΥ ΤΣΑΜΤΣΑΚΗ (0-4) (Ρεπορτάζ με πλούσιο φωτογραφικό υλικό)

  Εύκολη εκτός έδρας νίκη πήρε ο Α.Σ.Παναργειακός επί του Πας Λεύκης με σκορ 4-0. Το ματς κρίθηκε ουσιαστικά απ' το πρώτο ημίχρονο καθώς με τη λήξη του 45λέπτου το σκορ ήταν 0-2, με 2 γκολ του Τσαμτσάκη. Η ομάδα της Λεύκης δεν κατάφερε να μειώσει στις ευκαιρίες που είχε ως το 60ο λεπτό όταν και σημειώθηκε το 3ο γκολ του Παναργειακού και πάλι απ'τον Τσαμτσάκη. Το σκορ έκλεισε με το γκολ του Αχμετλί στο 70ο λεπτό.
   Ο Α.Σ.Παναργειακός παρατάχθηκε αρχικά με τους Αναγνωστόπουλο κάτω απ' τα δοκάρια, Βακόπουλο (επέστρεψε μετά από ένα μήνα απουσιάς), Παπαηλία, Ιωάννου, Χότζα, Μήλιο Χ., Ιωαννίδη, Βρέστα, Αχμετλί, Τσαμτσάκη και Βασιλειάδη. Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Αντωνιάδης, Χουρίδης και Μήλιος Π.
  Στα υπόλοιπα ματς οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας συνέχισαν με νίκες. Στη βαθμολογία ισοβαθμούν στην κορυφή η Πολυκάρπη με τον Κάστορα με 54 βαθμούς και ακολουθούν η Αστρ.Μεσοποταμίας με την Καλλιθέα με 53 βαθμούς.
    Την επόμενη αγωνιστική (23η) ο Α.Σ.Παναργειακός υποδέχεται την ομάδα του Μαυροχωρίου και στη συνέχεια αγωνίζεται στην έδρα της εώς τώρα πρωτοπόρου Πολυκάρπης.και ο πιο καμουφλαρισμένος οπαδός του Παναργειακού ever!!!!