19 Σεπ 2016

ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ Α.Σ.ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

   Μια αγχώδη νίκη-πρόκριση πήρε το Σάββατο Α.Σ.Παναργειακός απέναντι στην ομάδα του Κρόνου. Η ομάδα του Παναργειακού ήταν πίσω στο σκορ ως το 80' λεπτό οπότε και ο Γαιτανάκης ισοφάρισε το σκορ σε 2-2 και ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση. Ο Παναργειακός άνοιξε το σκορ στην αρχή του αγώνα με τον Βασιλειάδη και ισοφαρίστηκε στο 65' λεπτό. Στο 75 βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση μετά την ισοφάριση του Παναργειακού σε 2-2.
     Στο 2ο ημίχρονο της παράτασης και μάλιστα λίγο πριν τη λήξη της, ο Μήλιος Παναγιώτης έδωσε τη νίκη στον Παναργειακό, οδηγώντας την ομάδα του Άργους Ορεστικού στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο ίδιος παίχτης πέρσι είχε σκοράρει το πρώτο γκολ του Παναργειακού στην ίδια έδρα.
     
     Ο προπονητής του Α.Σ.Παναργειακού κ.Αντώνης Νικολαίδης χρησιμοποίησε στην αρχική εντεκάδα τους Αζέμη κάτω απ' τα δοκάρια, Σιανή, Δηνάδη, Βασιλειάδη, Στασινόπουλο, Ιωάννου, Ιωαννίδη, Χρήστου, Βρέστα, Λάκη, Μήλιο Π. Ως αλλαγές αγωνίστηκαν oi Γαιτανάκης, Μηλιος Χρήστος και Ηλιόπουλος.

   Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ο Α.Σ.Παναργειακός θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Καλλιθέας εκτός έδρας. Η Καλλιθέα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου νικώντας επιβλητικά την ομάδα του Καλοχωρίου με σκορ 0-11.