13 Νοε 2016

Α.Σ.Παναργειακός - Ομόνοια Βογατσικού 3-0 ( 8η αγωνιστική )

 

Μεγάλη νίκη ψυχολογίας με σκορ 3-0 πήρε χθες ο Παναργειακός απέναντι στην μαχητική αλλά ακίνδυνη ομάδα της Ομόνοιας Βογατσικού. Η ομάδα του Άργους Ορεστικού εμφανίστηκε πιο δεμένη στο σύνολό της με αποτέλεσμα να απειληθεί ελάχιστα από τους επιθετικούς της Ομόνοιας.   Ο κ.Τσακάλης στο πετυχημένο ντεμπούτο του αν και είχε μόλις μια εβδομάδα να προετοιμάσει την ομάδα, κατάφερε να αλλάξει την ψυχολογία αλλά και την αγωνιστική απόδοση των παιχτών του Παναργειακού.
    Τα γκολ του Παναργειακού σημειώθηκαν όλα στο 2ο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Λάκης με πλασέ από κοντινή απόσταση και ακολούθησαν 2 γκολ του Γαιτανάκη το πρώτο με πλασέ μέσα στην περιοχή  και μετά από σπάσιμο της μπάλας στη μικρή περιοχή από τον Χρήστου και το δεύτερο με  κεφαλιά μετά από σέντρα του Βλαχόπουλου.
   Ο κ.Τσακάλης παρέταξε στην αρχική εντεκάδα τους Μουρατίδη κάτω απ' τα δοκάρια ( ντεμπούρο με τον Παναργειακό ), Δινάδη, Σιανή, Μπεκίρη, Μήλιο Χ. , Ιωαννίδη, Βασιλειάδη, Μήλιο Π. , Βρέστα, Γαιτανάκη και Λάκη.
    Ως αλλαγές στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Χρήστου, Αντωνιάδης Θ. και Βλαχόπουλος Γιάννης ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος για τον Παναργειακό.