28 Αυγ 2017

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 
Σήμερα Δευτέρα 28/08/2017 και ώρα 8:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς  κ.Τριανταφύλλου, η κλήρωση της Α' φάσης των αγώνων κυπέλλου αλλά και των αγώνων πρωταθλήματος. Για τον θεσμό του κυπέλλου ο Παναργειακός θα αγωνιστεί στην έδρα του κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και  περσινή δευτεραθλήτριατου πρωταθλήματος, Καλλιθέα.  Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 02-09-2017  και ώρα 17:00.

    Ταυτόχρονα στα γραφεία της Ε.Π.Σ. έγινε και η κλήρωση των αγωνιστικών του φετινού πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 16 Σεπτεμβρίου και την πρώτη αγωνιστική ο Παναργειακός θα φιλοξενήσει στο γήπεδό του το Νταηκάκη. 
   Σύντομα θα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των αγωνιστικών του πρωταθλήματος στο blog του Παναργειακού www.panargiakosfc.gr.


Στην ίδια σημερινή εκδήλωση η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καστοριάς διοργάνωσε παράλληλα σεμινάρια πρώτων βοηθειών για την αντιμετώπιση των τραυματισμών στα γήπεδα. Το σεμινάριο απευθυνόταν σε γιατρούς, προπονητές και μέλη των διοικήσεων των ομάδων.