28 Αυγ 2017

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 
Σήμερα Δευτέρα 28/08/2017 και ώρα 8:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της περιφερειακής ενότητας Καστοριάς παρουσία του προέδρου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς  κ.Τριανταφύλλου, η κλήρωση της Α' φάσης των αγώνων κυπέλλου αλλά και των αγώνων πρωταθλήματος. Για τον θεσμό του κυπέλλου ο Παναργειακός θα αγωνιστεί στην έδρα του κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα και  περσινή δευτεραθλήτριατου πρωταθλήματος, Καλλιθέα.  Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 02-09-2017  και ώρα 17:00.

    Ταυτόχρονα στα γραφεία της Ε.Π.Σ. έγινε και η κλήρωση των αγωνιστικών του φετινού πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 16 Σεπτεμβρίου και την πρώτη αγωνιστική ο Παναργειακός θα φιλοξενήσει στο γήπεδό του το Νταηκάκη. 
   Σύντομα θα μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα όλων των αγωνιστικών του πρωταθλήματος στο blog του Παναργειακού www.panargiakosfc.gr.


Στην ίδια σημερινή εκδήλωση η διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καστοριάς διοργάνωσε παράλληλα σεμινάρια πρώτων βοηθειών για την αντιμετώπιση των τραυματισμών στα γήπεδα. Το σεμινάριο απευθυνόταν σε γιατρούς, προπονητές και μέλη των διοικήσεων των ομάδων.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου