2 Δεκ 2018

"ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ" ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ;;;

      

  Το κακό ξεκίνησε στην Κορησό. Συνεχίστηκε με τον A.O.Κάστωρ. "Τρίτωσε" στο χθεσινό αγώνα με τους Αμπελόκηπους.
Τρία γκόλ του Παναργειακού που ακυρώθηκαν με υποδείξεις οφσάιντ και ενώ το σκορ ήταν 0-0 και στις τρεις περιπτώσεις. Επίσης και στις τρεις περιπτώσεις τα τελικά σκορ των αγώνων ήταν 4-0 υπέρ του Παναργειακού. Τι θα λέγαμε όμως αν αυτοί οι αγώνες κρίνονταν στο ένα και ακυρωθέν γκολ;

   Για τους αγώνες με την Κορησό και με τους Αμπελόκηπους υπάρχουν βίντεο και εικόνες. Φυσικά και δεν έχουμε την πολυτέλεια της κάμερας «στην ευθεία». Ωστόσο έχουμε , Στοιχειώδη Αντίληψη των φάσεων, συνείδηση, υπευθυνότητα και αποφεύγουμε τις φτηνές ερασιτεχνικές δικαιολογίες. Στον αγώνα με τον Α.Ο.Κάστωρ, διαιτητής και επόπτης φεύγουν στη σέντρα κατοχυρώνοντας αρχικά το γκολ που πετύχαμε, μέχρι τη στιγμή που ο διαιτητής κάνει «μεταβολή» ακούγοντας διαμαρτυρίες. Το αποτέσμα της μεταβολής ήταν να ακυρωθεί το γκολ.
    Η τραγική και απίστευτη ειρωνία για τον Παναργειακό; Και τα τρία γκολ τα έχει πετύχει ο ίδιος ποδοσφαιριστής μας !!!
   Με λίγα λόγια κύριοι και για να μην παίζουμε με τις λέξεις, με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών και τις δικές μας προσπάθειες, θεωρούμε ότι οφείλεται να δίνετε το παράδειγμα στους αγωνιστικούς χώρους δείχνοντας μεγαλύτερη υπευθυνότητα και λιγότερο ερασιτεχνισμό. Οι πράξεις σας είναι πράξεις δικαιοσύνης και απαιτούν μεγαλύτερη υπευθυνότητα απ´αυτή που έχετε φανταστεί. Ο ρόλος σας στους αγώνες είναι προκαθορισμένος, συγκεκριμένος και σίγουρα όχι πρωταγωνιστικός. Λάβετε σοβαρά υπ´όψιν σας ότι στα γήπεδα  ανατρέφονται συνειδήσεις παιδιών που αποτυπώνουν εικόνες και μνήμες. 
     Αν δεν μπορείτε να είστε το παράδειγμα, αφήστε μας χώρο και εμείς οι εθελοντές του τοπικού ποδοσφαίρου να είστε "100%" σίγουροι ότι θα βρούμε τους τρόπους να συνεχίσουμε. Αν όμως πραγματικά μπορείτε (έχουμε αποδείξει με την εώς τώρα στάση μας ότι θέλουμε να μπορείτε) να το αποδεικνύετε στην πράξη και στα γήπεδα τις ώρες των αγώνων.

Τα Σαββατοκύριακα στα γήπεδα για εμάς είναι ιερά και έχουν μεράκι.
Για εσάς;

Υ.Γ. Στο ποδόσφαιρο όλοι μας είμαστε περαστικοί.
Ο Παναργειακός όμως γράφει τη δική του ιστορία από το 1953.
Και αυτόν έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε.

Το Δ.Σ. του Παναργειακού.