5 Μαΐ 2020

ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2019-2020

    

Μετά από πρόσφατη απόφαση της ΕΠΟ ανακοινώθηκε ο οριστικός τερματισμός όλων των τοπικών πρωταθλημάτων. Πρωταθλητής σε κάθε τοπικό πρωτάθλημα αναδυκνείεται αυτόματα ο πρώτος της βαθμολογίας ως τη μέρα διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθησαν λόγω κορονοιού.
     Στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Καστοριάς πρωταθλητής αναδείχθηκε η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας ο οποίος πέρασε πρώτος στη βαθμολογία κυριολεκτικά στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος καθώς με γκολ που σημείωσε στο 94ο λεπτό κόντρα στην Ομόνοια Βογατσικού πήρε τη νίκη και "πλασαρίστηκε" στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
   Έτσι το πρωτάθλημα τελείωσε βρίσκοντας τον Μ.Α.Καλλιθέας με 42 βαθμούς, τον Ηρ. Πολυκάρπης με 41 και την Ομ.Βογατσικού με 40. Η ομάδα του Α.Σ.Παναργειακού τερμάτισε στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς. Ερωτηματικό παραμένει ο αριθμός και ποιες ομάδες θα ανέβουν από το Β¨ τοπικό πρωτάθλημα καθώς και αν η ομάδα της Καλλιθέας θα ακολουθήσει το δρόμο της Γ' εθνικής κατηγορίας.

    Τις επόμενες ημέρες έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί κρίσιμο συμβούλιο των μελών του Δ.Σ. του Παναργειακού όπου και θα συζητηθούν σημαντικά θέματα που αφορούν τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 αλλά και το μέλλον της ομάδας. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου